Beste toekomstige eerstejaars,


Om de overgang van het middelbaar naar de Universiteit iets aangenamer te laten verlopen, organiseert het praesidium van Crimen een onthaaldriedaagse speciaal voor jullie! Jullie kunnen op deze manier elkaar en het praesidium al een beetje leren kennen en al eens proeven van het studentenleven. Wij voorzien jullie van een driedaagse vol plezier, spelletjes, avondactiviteiten en lekker eten! Dit allemaal voor een studentvriendelijk prijsje van slechts €39.


Deze fantastische driedaagse gaat door van woensdag 20 tot en met vrijdag 22 september in het jeugd- en vakantiecentrum ‘De Bosuil’ te Hechtel-Eksel (Lupinestraat 1 3940 Hechtel-Eksel). Voor de eerstejaars onder jullie die deelnemen aan de taalcursus die door de KU Leuven georganiseerd wordt van maandag 18 tot en met woensdag 20 september: Jullie kunnen gezamenlijk de trein nemen in Leuven om 14h14 en afstappen in het station van Leopoldsburg. Enkele praesidiumleden zullen jullie daar dan met de auto komen ophalen. Zorg dat jullie eventueel iets meenemen om te eten op de trein, want wij zullen pas tegen de avond eten voorzien. Zij die niet vanuit Leuven komen, worden om 16h00 aan het huisje verwacht. Om 16h00 gaan we dan ook van start met enkele leuke activiteiten. Indien jullie ook afstappen aan het station van Leopoldsburg zullen we ook jullie daar met de auto komen ophalen en naar het huisje brengen.


Wees er snel bij! Inschrijven kan door de volgende gegevens door te sturen naar lore.rooseleers@hotmail.be : naam, voornaam, geboortedatum, adres, telefoonnummer. Vermeld ook eventuele allergieën en of je al dan niet vegetarisch bent. Verdere info over de betaling, een lijstje van wat je moet meebrengen, … volgt nadat je ingeschreven bent.


Eventuele vragen kunnen altijd naar dit mailadres gestuurd worden.


Hopelijk tot 20 september, wij kijken er alvast naar uit!


Groetjes het praesidium van Crimen.